Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie klubu

Historie Klubu

Spolu s městem skautů Kansas, Capitals vstoupil do National Hockey League za tým expanze pro sezónu 1974-75.Tým byl ve vlastnictví Abe Pollin (také majitel Washington Bullets NBA až do své smrti 24. listopadu 2009). Pollin stavěl Capital Centre v předměstský Landover, Maryland, ubytovat jak v Odrážky, který dříve hrál v Baltimore) a velká písmena. Jeho první akt jako vlastník bylo najmout Síň Famer Milt Schmidt jako generální manažer.

S kombinovaným 30 týmů, mezi NHL a World Hockey Association (WHA), byl k dispozici talent protáhl tenký. V Capitals měli málo hráčů s odbornou praxí a byli v nevýhodě proti dlouhodobým týmů, které byly uskladněny s veterány hráčů. Stejně jako ostatní tři týmy, které vstoupily do ligy v WHA ERA-skauti (nyní New Jersey Devils), Atlanta Flames (nyní hraje v Calgary) a New York Islanders-the Capitals nebyl faktor přežití soupeře do ligy své plány.

Spolu s městem skautů Kansas, Capitals vstoupil do National Hockey League za tým expanze pro sezónu 1974-75. Tým byl ve vlastnictví inaugurační Capitals států sezona byla hrozná, ani rozšíření norem. Skončili 8-67-5, zdaleka nejhorší bilanci v lize. Jejich 21 bodů bylo, že polovina jejich expanze bratřím, zvědi. Osm vítězství je nejmenší počet pro NHL tým hraje nejméně 70 her a 0.131 vyhrávat procento je stále nejhorší v historii NHL. Oni také rekordy pro většinu silničních ztráty v 39 z 40), nejvíce po sobě jdoucích ztrát silniční (37), a nejvíce po sobě jdoucích ztrát (17). Trenér Jim Anderson řekl: "Raději bych zjistit, moje žena podvádí mě, než aby ztratil takhle. Alespoň jsem poznal svou ženu, aby nech toho." Schmidt sám měl převzít otěže koučování pozdě v sezóně. (Jen jednou v historii NHL má další tým dokonce přiblížit na vyrovnání tohoto marnost:. 1980-81 Winnipeg Jets skončil s 9 výher a 57 ztrát, ale o poměrně působivé vazby 14)

V roce 1975-76, Washington se 25 přímých her bez vítězství a nechává 394 cílů na cestě do jiné děsivé zapisovat: 11-59-10 odst. 32 bodů). V polovině sezóny, byl Max McNab najat jako GM, a Tom McVie byl najat jako hlavní trenér nahradit Schmidt. Pro zbytek roku 1970 a na počátku 1980, Capitals se střídal mezi strašné období a dokončovací jen několik bodů z play-off. V roce 1980 a 1981, například, oni byli v playoff tvrzení až do posledního dne sezony. Ten skvrna během těchto let marnosti bylo, že mnoho z párátek návrhu McNab je (např. Rick Green, Ryan Walter, Mike Gartner, Bengt Gustafsson, Gaetan Duchesne, Bobby Carpenter) by dopad na tým pro nadcházející roky, ať už jako důležití členové seznam nebo klíčové díly na velkých obchodů. V létě roku 1982 došlo k vážné diskuse týmu pohybující se z hlavního města USA, a "Uložit Caps" kampaň byla v plném proudu. Pak dvě významné události došlo k vyřešení problému.

 

odkaz na zdroj:   http://en.wikipedia.org/wiki/Washington_Capitals